Töltenéd az iPhone-od aksiját és zenét is hallgatnál? Nem akadály!

Mindnyájan ismerjük a két összeférhetetlen és elvágólagosan különálló tábort: az Androidos és az iOs rendszerek kedvelőit. Előbbiek és utóbbiak is hajthatatlanul bizonygatják, hogy az általuk választott márka a legjobb és nincs is miről beszélni. Mi sem tudjuk az igazságot, ahogy más sem, de mindkét márkának megvannak a maga nehézségei és hiányosságai, amik a gyártóknak és fejlesztőknek nem szúrtak szemet.

Az egyik ilyen probléma az Apple eszközök csatlakozói, amik természetesen teljesen mások, mint a legelterjedtebb Androidos készülékek egységes csatlakozói. (Bár ezen a ponton megjegyezzük, hogy az Androidos telefonoknál is nemrégiben voltak csatlakozó kialakítás terén változások).

Ezek a különbségek sok bosszúságot okozhatnak, de szerencsére van megoldás rengeteg speciális helyzetre a Baseus termékei között is bőven. Az egyik legnagyobb érvágás azonban az Apple felhasználók számára, pláne a népszerű powerbankok idején, hogy az iPhone-okra nem csatlakoztatható alapjáraton a fülhallgató, ha éppen töltőn van, tekintve, hogy azonos bemenet használható mindkét tevékenységhez.

A Baseus webshopjában megtalálható egyszerű és kis helyigényű dupla lightning port beszerzésével azonban ez az akadály is rendkívül könnyen áthidalható. Még szerencse, hogy a független márkák folyton azon törik a fejüket, hogyan tudják olcsón és mégis megbízható, minőségi termékekkel még teljesebbé tenni az okos eszközök és egyéb modern eszközök használatát iOs és Android készülékektől függetlenül, így mindkét tábor megtalálhatja a maga számítását a Baseus termékek között is. 

Szólj hozzá!