Melyik típusú Apple Watch szíj illik hozzád?

Mindenki nagyon örül annak, hogy az Apple Watch számos funkciójával segíti és teszi könnyebbé a mindennapi rutinokat egyetlen karórába sűrítve. A divat szerelmesei is örülnek, mert nem csak a funkciók, hanem a megkapó  és változatos esztétikai élmény nyújtása is fontos szerepet kapott az óra kifejlesztésekor. A cserélhető, könnyen kezelhető szíjak igazi főnyereménynek számítanak a divat rabjai számára, akik végre nem kell hogy folyton kompromisszumot kössenek szépség és hasznosság között. A letisztult formájú eszközhöz végtelen variációban állnak rendelkezésre szíjak és bumperek, amikkel igazán ki tudja fejezni viselője a személyiségét. 

Nézzünk meg egy pár, az applewatchshop.hu-n is megtalálható klasszikus szíjat, hogy a személyiségünkhöz leginkább illőt tudjuk kiválasztani: 

  • bőrszíj: a klasszikus, hagyományos anyagok kedvelőinek a legjobb választás a bőrszíj. Ez a szíj a régi típusú karórákkal kapcsolatos nosztalgikus érzést fogja előhozni, az új funkciókkal és formákkal ízlésesen vegyítve. 
  • fémszíj: Szintén egy klasszikus, időtálló anyag, határozottságot, eleganciát, szilárd elképzeléseket és erőt sugároznak a fémek, bármilyen funkcióval is hordjuk őket. Sokféle megjelenéshez passzol, nem túl feltűnő, de mégis erőt sugárzó választás. 
  • szőtt anyag szíj: Lazaságot, rugalmasságot kölcsönöz a szőtt anyag, a színek változatosságának lehetősége miatt nagyon sokféle hangulatot sugározhatnak ezek a pántok. Vidám, bevállalós és nyitott személyről árulkodnak ezek a színes megoldások. 
  • szilikon szíj: kényelmes, vízálló és sportos viseletet nyújt mindenki számára. A szilikon ma már egy olyan anyag, amit nem csak sportolás közben lehet hordani, így munkában, lezserebb viseletekhez is kiválóan passzol. Viselője a szilikon szíjjal a nyitottságát, spontaneitását hangsúlyozza, szinte mindig kapható egy kis szabadidős tevékenységre, testmozgásra.

Szólj hozzá!