Munka, zene, szórakozás. Tovább is van, mondjam még?

Az Apple az iphone-on kívül még számos más elektronikai eszközzel kápráztat el bennünket. De vegyük is gyorsan szemügyre ezeket a csodakütyüket. Elsőként nézzük a macBookot. Végletekig
letisztult, egyszerű, ámde sikkes forma, kényelmes billentyűzet, belül pedig bikaerős processzor, ami talán gyorsabbá teszi a munkát az asztali gépeknél is. A kifinomult kijelzőnek köszönhetően brutálisan szép kontrasztos, tűéles képet kapunk, élénk színekkel.

Következzen az iPad. Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatjuk, képes kiváltani egy laptopot is. Kicsi, ámde bivalyerős belül, egyszerű és sikkes kívülről. A rengeteg gyári alkalmazásnak köszönhetően, amit évről évre fejlesztenek, frissítenek, gyerekjáték a munka.

Aki zeneőrült, sehova nem képes menni anélkül, hogy ne szóljon a fülében valami, és nem elégszik meg a hétköznapi lejátszókkal, annak az iPod lesz a legmegfelelőbb választás. Ne feledjük az
akár 256 gigás tárhelyet, amire azt gondolom, talán az életünk alatt megszeretett összes zene ráfér, így bármikor, bármit meghallgathatunk. Ha meghallom az iWatch szót, nem tudom eldönteni, hogy egy luxuskiegészítő, vagy az okosóra, ami először eszembe jut.

Rendkívül okos kis szerkezettel van dolgunk, így nagyon nehéz a választás. Az Apple tévéről már nem is beszélve. Aki igazán gyönyörű, élethű képpel rendelkező televíziót szeretne magának, biztosan ilyet vásárol. De bármilyen eszközt magunknak az Apple kínálatából, nem kell félnünk, hogy hoppon maradunk, ugyanis számos Apple szerviz áll szolgálatunkra.

Szólj hozzá!