Bemész a drogériába és nem tudod, mit kell venni otthonra?

Végzel a munkában, vagy éppen ebédszüneten vagy és hirtelen beléd hasít az az ismeretlen érzés, hogy valami nagyon hiányzik, valamit teljesen elfelejtettél. Elmész bevásárolni, Kenyeret, tejet, felvágottat veszel, aztán betérsz a drogériába megvenni a háztartáshoz szükséges eszközöket: mosópor, fogkrém, vécépapír. A fejedben azonban nem hagy nyugodni a gondolat, hogy valami nagyon kiment a fejedből, de sehogy sem jut eszedbe.

Felmarkolod a jókora csomagot és elindulsz, elfogadod, hogy nincs más választásod, otthon fogod megnézni, mit felejtettél el. Amint hazaérkezel, rögtön a homlokodra csapsz és talán még káromkodsz is egyet, amikor rájössz mi hiányzott annyira. Elfogyott a tusfürdő, sőt az arckrém is, a samponból pedig csak nagyon kevés maradt! Most már nincs visszaút, holnap újra végig kell járni a vásárlós tortúrát, ezúttal listával a kezedben, telefonodban, nehogy elfelejtsd.

Nem tarthatsz mindent egyszerre a fejedben, ha a tusfürdő jut eszedbe, akkor vécépapírt felejtesz el hazavinni. Többek között emiatt, a vásárlók kényelme és ideje érdekében jött létre a pipereshop online vásárlói felülete is, hogy ne az ajtóban csapjunk a homlokunkra, ha valami nem jut eszünkbe a boltban. A fenti kellemetlenségek helyett csak ajtót kell nyitni a futárnak, aki átadja az otthon nyugodtan, átgondoltan és gondosan összeválogatott pipere csomagodat.

Képzeld csak el, mennyi energiát, időt és pénzt tudsz azzal megspórolni, hogy az otthonra valóban szükséges termékeket veszed meg úgy, hogy átnézed a polcot, fürdőszobai szekrényt és az alapján döntöd el, mire van szükséged. Ennyire egyszerű az egész!

Szólj hozzá!