Ha ingatlan fotózást keresel

Az ember sokszor számtalan dologra azt gondolja, hogy egyszerűen meg tudja oldani, mert rengeteg szakember található a piacon, aki segítségére lehet, de gyorsan rájön, hogy bár sok ember van a piacon a szolgáltatásra, de szakembernek nem nevezhetők és bizony segíteni tudnak, csak épp nem olyan minőségben, mint ahogyan azt mi elképzeltük, vagy szeretnénk.

Én pont így voltam legutóbb az ingatlan fotózás területével. Tanácsadó cégként dolgozunk, és számtalanszor előfordul, hogy a legnagyobb partnereink nem csak tanácsot kérnek tőlünk, hanem segítséget kérnek abban is, hogy azt a tanácsot, amit mi adtunk számukra meg tudják valósítani. Számtalanszor keresünk hozzá számukra megfelelő szolgáltatót, ami azért nem szokott probléma lenni, mert szinte minden szokványos területre rendelkezünk egy-egy tökéletesen dolgozó partnerrel, akinek bátran ajánlani tudjuk a szolgáltatását.

Most azonban pont velem fordult elő, hogy valaki egy teljesen új területre tévedt, mert tökéletes ingatlan fotókra van szüksége a projektje sikerességéhez, és ehhez kért tőlem segítséget. Azt gondoltam, hogy számtalan fotós van a piacon, aki segítséget fog tudni nyújtani, de rá kellett jönnöm, hogy sajnos jó ingatlan fotós kevés van. Hála a jó égnek én ajánlásból rátaláltam a https://szalaibalazs.hu/ oldalra, és Szalai Balázs végül tényleg tökéletes munkát végzett és a végeredmény is fantasztikus lett, de fogalmam sincs, hogy ha nem kapok segítséget mit tettem volna. Hála a jó égnek, most már erre a területre is van egy nagyon jó szakemberem, akit bárikor bátran tudok ajánlani.

Alapvetően sem könnyű ez a szakma, mert számtalan olyan helyzettel találhatja szembe magát az ember, hogy ő maga sem lát hirtelen kiutat, de az, amikor szolgáltatói ajánlást kérnek tőlünk kifejezetten nagy felelősséggel bír, mert nyilván nekünk is nagyon fontos, hogy ne essen csorba a hírnevünkön. Egy rossz ajánlás pedig felbecsülhetetlen károkat okozhat. Ezért is örülök, hogy pont Szalai Balázsra esett a választás, mert nem kellett szégyenkeznünk az által végzett munka minőségében.

Szólj hozzá!