Biztosan neked is fontos!

Az ember, ha bajban van néha csak az számít számára, hogy segítséget kap, és ez teljesen normális is, de mi lenne, ha nem várnánk meg ezt a kiszolgáltatott helyzetet, hanem előre gondolkodnánk? Persze, ha az ember tudná, hogy el fog esni, akkor biztosan leülne előtte, szokták volt mondani, de amire lehet, azért jó felkészülni, én pedig azt mondom. Éppen ezért én hoztam is egy tippet mindenki számára.

A telefonunk az egyik legfontosabb, szinte minden percben használt eszközünk mostanság, és biztos vagyok benne, hogy mindenkit szíven ütne, ha hirtelen elvesztené egy-két napra a telefonját, mert betörne a kijelzője és cserélni kéne, mint ahogyan az is, hogy hirtelen senki sem tudná, hogy hova forduljon segítségért. Én sem tudtam, amikor két hete összetörtem egy sajnálatos esés következtében a telefonom kijelzőjét, és sajnos első körben nem is egy megfelelő helyre tértem be a telefonommal, pont ezért szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét arra, hogy nagyon fontos, hogy erről előre gondolkodjunk, hogy legyen egy hely, amely megfelelő szakmailag, megbízható emberileg is, és árak tekintetében is elfogadható, mert az is nagyon fontos. Rengeteg helyen gyorsan segítenek, de hihetetlen árakat kérnek el érte.

Én megnéztem milyen xiaomi szerviz árak vannak budapesten, és hát azt kell mondjam, hogy meg kell gondolni az embernek, hogy valóban hova tér be a telefonjával. Hála a jó égnek, én megtaláltam a második helyként a xiaomiszervizshop.hu csapatát, mert az első hely annyira nem nyerte el a tetszésemet, hogy nem is hagytam ott a készüléket. Én szerencsésen jártam, mert a tökéletes csapatot találtam meg, és volt bátorságom az első helyről kitérni, mert azt éreztem nem megfelelő számomra. Legyen tehát bátorságunk dönteni, nemet mondani, nézzük meg az árakat is, és gondolkodjunk előre ha lehet.

Szólj hozzá!