Egyedi termékekről egyedi képeket

Három éve úgy döntöttem bele kezdek abba, ami mindig is érdekelt, ami kikapcsol, és egyben gyönyörű csodákat is teremt, egyedi ékszereket fogok készíteni mellékmunkában, az akkori munkahelyem mellet. Természetesen nagy vágyam volt, hogy a fő munkám egyszer végleg letegyem, és csak a hobbymból élhessek, de azt is felismertem, hogy ehhez bizony egyrészt idő, másrészt kitartás kell, nem beszélve a tartalék képzéséről, ami azt gondolom egy felelős gondolkodás mellett elengedhetetlen.

Másfél év alatt sikerült olyan formára fejlesztenem ezt a kis mellékvágányt, hogy már jó pár jól sikerült, egyedi megrendelésre készített ékszer állt a palettán, nem kevés ajánlással, és úgy döntöttem, hogy első komolyabb fejlesztés és beruházásképp csináltatok egy weboldalt.

Nem voltam felkészülve a munka komolyságára, de hála a jó égnek sikerült egy tökéletes kivitelezőt találnom, aki minden mozzanatban a segítségemre volt, és a közös munka során nem csak egy tökéletes weboldalt kaptam, hanem bizony stratégiai kérdésekben is segítségemre volt. Ő hívta fel a figyelmem, hogy ahhoz, hogy igazán látványos, és jól működő weboldalam lehessen, szükségem lesz egyedi, tökéletesen kivitelezett képekre. Azt a tanácsot adta, hogy ne sajnáljam a jó képekre a forrást, mert meghatározó az élvezhetőség szempontjából. Belegondolva, engem is mindig megfog, ha valami igazán minőségi, gyönyörű terméket látok a neten, és ez nem megy másképp, mint a tökéletes termékfotózás segítségével.

Fel is kerestem tehát az egyik legjobb hírű hazai fotós csapatot, akik mindamellett, hogy tökéletes produktumot nyújtottak a közös munka végén, rendkívül szimpatikusak és segítőkészek voltak. Öröm volt számomra együtt dolgozni velük. Az idő repült, a termékek egyre fogytak, a képek tökéletesek lettek, a weboldal elkészült, és segítségével ma már csak annak élhetek amit igazán szeretek, az egyedi ékszerek tökéletes elkészítésének. Felbecsülhetetlen segítséget nyújtott ez a két eszköz számomra. Egy biztos, otthon összetákolt termékfotókkal nem jutottam volna ilyen sikerre. Megéri egyedi fotókat készíttetni az egyedi termékekről.

Szólj hozzá!