Kogwheel, a stressz ellenszere

Minden nap ki lehet billenteni az embert a nyugodt és békés hangulatából. Elég egy elénk bevágó autó és már a dudát nyomva, képesek vagyunk olyat mondani, amit egyébként nem szívesen. A fáradtságtól, a túlhajszoltságtól az ember akarva akaratlanul ingerültebb lehet, amit mindenki másképp vezet le. Van, aki sporttal vezeti le a feszültséget, van, aki másokon vezeti le, és sajnos van, aki épp magában őrlődik.

Ez utóbbi talán az egyik legveszélyesebb, hiszen ilyenkor mások számára sem könnyen észrevehető, hogy baj van. Egy idő után pedig jelentkeznek testi panaszok is, mint a gyomorgörcs, a fekély, étvágytalanság és ezzel egy időben a hirtelen fogyás, aminek szintén számos következménye lehet. A stressz, mind a magánéletben, mind pedig a munkahelyen előfordulhat, hiszen sokszor van olyan, hogy túl nagyot vállalunk, vagy több felelősség kerül ránk hirtelen, és mindezekkel meg kell tudnunk birkózni. Szerencsére, már nem csak a magánéletben, hanem a munkahelyen is kérhetünk segítséget, méghozzá a Kogwheel csapatától, ami olyan klinikai szakpszichológusokból áll, akik kifejezetten a stresszkezelésre és ennek megelőzésére vannak szakosodva, így segítségükkel hosszú távú eredményeket érhetünk el.

Olyan tréninget tartanak, ami által hétköznapi technikákon keresztül segítenek elsajátítani az egészségesebb és stresszmentes életet, ezzel fokozva a munkakedvet és a munkaképességet is. Egyénre szabott módszereket alkalmaznak, és kitérnek többek közt az helyes időgazdálkodásra, valamint a kölcsönösen támogató kapcsolatok létrehozására is. Moduljaik között választhatunk a kiégés-prevenció, és a relaxáció technikái közül, valamint a dohányzásról való leszoktatásban is tudnak segíteni. Ne hagyjuk, hogy a stressz befolyásolja életünket, kérjünk segítséget, hogy továbbra is nagyszerű sikereket érhessünk el az élet minden területén.

Szólj hozzá!