Két hét alatt lánybúcsú…

Mindenkinek az életében eljön az a pillanat, amikor letérdel elé álmai lovagja és egy gyönyörű gyűrű kíséretében megkérik a kezét. Onnantól aztán már teljesen más dimenzióban mozog tovább az élete. A mindennapokba beleivódik az esküvő szervezése. A dekorációi, a ruha, a koszorús lány ruhák, a köszönő ajándékok szülőknek, nagyszülőknek, a tanú felkérő ajándékok, az apró ajándékok a násznép számára és minden egyéb, esküvővel kapcsolatos teendő. Gondolom én, legalábbis, mert eddig minden barátnőmnél ezt láttam. Nekem ugyanis még nem volt szerencsém megtalálni az én saját lovagomat. De ami késik, az úton van felénk, tehát aggodalomra semmi ok, hiszen addig legalább van időm mindent elrendezni amit párkapcsolatban nehezebb, mondjuk például tökéletes lánybúcsút szervezni minden egyes barátnőm számára, akinek már gyűrűt húztak az ujjára.

Hát igen, az ember néha elgondolkodik ezen, történetesen, hogy miért is van az, hogy bármennyire is utálunk valamit, az mindig szembe jön velünk. Lehet éppen azért, mert annyira utáljuk, de szerintem abban a véleményben is van némi igazság, hogy ha valamit jól csinálunk, nyilván sokan megbíznak minket vele. Hát valahol a kettő között lehet nálam az igazság. Egy biztos, nagyon-nagyon sok lánybúcsút szerveztem az elmúlt három évben a barátnőim számára. Nem tartom egy hálás feladatnak, hiszen sok barátnő nem a menyasszony, hanem a saját lánybúcsúját kívánja megvalósítani, és így sokszor konfliktushelyzetek árán sikerül csak kialakítani azt a tökéletes bulit, ami valóban a menyasszony egyik legszebb napja lesz, amit még hajadon fővel eltölt. Tehát nem tartom hálás feladatnak az egész szervezést. Bonyolult, nehéz, sok időt és energiát felőrlő dolog. Mégis, mikor látja valaki a barátnője arcán a felhőtlen mosolyt és az egész estés jókedvet, valahogy minden nehézség tova száll és már csak a szép pillanatok maradnak meg.

Van annak egy előnye, hogy sokszor kérnek fel valakit a szervezésre. A második után már teljesen tökéletesen tisztában van néhány alap szolgáltatóval, aki tökéletesen segítségére tud lenni egy-egy szervezésben. Ilyenekkel természetesen már én is rendelkezem. Például fényképes ajándékok gyártására, egyedi pólók készítésére, vicces meghívók rendelésére, egyedi öltözékekre, feladatokra és még számos hasznos dologra rendelkezek jól bejáratott, tökéletes szolgáltatóval. Ez az utóbbi szervezésnél megmentette az életemet, hiszen át kellett tenni az időpontot s két hét leforgása alatt meg kellett szervezni mindent. De ezekkel a jól bejáratott szolgáltatókkal minden időben sikerült.

Szólj hozzá!