Készülsz a nagy napra és nincs még meg a fotósod?

Mindenek előtt engedd meg, hogy gratuláljunk. Életetek egyik legnagyobb kalandja vár most rátok. Hiszen az esküvő méltán az egyik legszebb nap az ember életében, de egyben igen nagy felelősség is megszervezni, hogym inden gördülékenyen menjen. Meg kell találni a kellő szolgáltatókat, akik a nagy napon mellettetek lesznek. Például az esküvői fotós kérdése sokak számára fejtörést okoz.

Készülsz a nagy napra és nincs még meg a fotósod?

A fotós mellett még szükséged lesz persze vőfélyre, vagy ha modernebb napot tervezel, akkor veremónia mesterre. Szükséges a megfelelő zene, és sok sok apróság, melyek kellenek ahhoz, hogy gondtalan élvezzétek a napot és vendégeitek is jól érezzék magukat. Viszont hiába a szép dekor, hiába a finom vacsora, a legszebb ruhák és a látványos buli fények, ha nem készülnek el a megfelelő fotók, melyek segítenek majd visszaemlékezni évekkel később, hogy milyen is volt az esküvőtök.

Ezért ha már megvan a dátum és meg van az is, hogy hol lesz az esküvő célszerű mielőbb lefoglalni a megfelelő fotóst, aki szimpatikus számotokra, mind emberileg, mind a képek alapján. Ne hezitáljatok sokat, mert manapság a sok esküvő miatt a legjobb fotósokat hamar le szokták foglalni és előfordulhat, hogy pár nap alatt a Ti dátumotokat is elviszi egy másik pár! Jó készülődést kívánunk Nektek.

Szólj hozzá!