Egyedi pulóver a csapat számára, tökéletes megoldással

A gyermekem mindig is örökmozgónak számított. Szinte egy percig nem maradt nyugodtan sosem. Imádott futkorászni, sétálni. Számára teljesen mindegy mit csinálunk, csak ne a négy fal között és egy ültő helyében kelljen megtennie.

Egészen pici, öt éves korában elvittük az ovival egy korcsolya órára, ahol kezdetben azt láttuk rajta, hogy elkeseredett, már-már feszült volt, mert nem igazán működött elsőre a száguldozás élménye. Később azonban rájöttünk, hogy ez végtelen módon motiválja őt. El kellett tehát vinnünk a következő és a következő edzésre is. Így is tettünk. Kis idő múltán azonban már azon kaptuk magunkat, hogy egy gyorskorcsolya csapat edzésének látogatásán vagyunk, ahol már kis idő múlva korcsolya is került a gyerekünkre. Kezdetben persze az embert büszkeség tölti el, később azonban a félelem és rettegés váltja fel az érzést, mert hát azért csak negyven – ötven kilométer per órás sebességgel száguldoznak a gyerekeink a jégen.

Hatalmas élmény azonban ez már nekünk, szülőknek is. Nem csak hogy egészen kicsiként sikeresnek és céltudatosnak látjuk a gyerekeinket, hanem csapatan dolgozni és gondolkodni, mindeközben egyéni és csoportos sikereket elérni. Mindemellett mi szülők is egy kis közösség részévé váltunk, ahova szeretettel járunk, barátságok kötődtek.

Mindezek miatt döntöttünk úgy, hogy karácsonyra csináltatunk a csapat számára a logóval ellátott egyedi pulóvert. Hosszas tanakodás után a hímzés tűnt a legmegfelelőbb díszítési módnak. Meg is rendeltük tehát, és hatalmas meglepetésünkre, még a 72 darabos pulóver mennyiség sem jelentett akadályt a szolgáltató számára sem mennyiségben, sem pedig időbeli teljesítésben. Így lett tehát a mi kis csapatunknak egyedi hímzett gyönyörűszép pulóvere, amit azóta is minden versenyen megcsodálnak, és nem győzik a csapatok kérdezgetni, hogy hol készíttettük. Biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó ilyen ruhadarabom ez a gardróbomban. Nekem már van is ötletem mi lehetne a következő olyan egyedi hímzett ruhadarab, amin mindenkinek megakad a szeme, és tökéletesen mutatja, hogy itt nem csak a gyerekek, bizony a szülők is csapattagok, és legalább akkora lelkesedéssel és összetartással jelenünk meg egy-egy versenyen vagy edzésen mint a fiatalok, ezzel is erősítve őket.

Szólj hozzá!