A Nagy nap Nagy kérdései – mi legyen a vacsorával?

Az esküvő előkészítésében kétségkívül az egyik legkiemelkedőbb fontossággal bíró rész az étkezés megszervezése és kivitelezése. A vendégsereg jó hangulata ugyanis az örömteli esemény apropóján és a kellő ital mennyiségén túl az étkezéstől is nagyban függ. Egy arany középutat érdemes megtalálni a túl sok és a túl kevés étel és választék és belefektetett munka között. Vámosi-Nagy Rózsa esküvőszervező mindegyik egyéni koncepció előkészületeit örömmel vezérli le rokonokkal, barátokkal vagy beszállítókkal.

Ha az anyagi lehetőségeink szűkre vannak szabva, könnyebben húzzuk meg a határt a bőségtálak számában, de ha a pénz nem jelent határt, akkor sem érdemes túlzásokba esni, a pazarlást el kell kerülni. Vannak érvek az előre elkészített ételek mellett és ellen, a frissen tálalt fogások például anyagilag mindenképpen megterhelőek, de van, aki még a modern kényelmi divat ellenére is a családra, barátokra támaszkodik, a tradíciókat kedvelő szeretteink pedig örömmel készítik el a finomabbnál finomabb fogásokat, legyen szó kétszáz darab töltött káposztáról vagy a gyöngyöző húslevesről.

Nászajándékok fogadása helyett sokszor találkozni olyan kívánsággal, hogy a vendégsereg hozzon olyan ételt, italt, amihez csak kedve van. Ennek a megvalósítása látszólag nem tűnik bonyolultnak, de mégsem tudunk majd mit kezdeni azzal, ha az ötven vendégből húszan sajtos pogácsát hoznak. Az esküvőszervezővel ezeket az egészen speciális helyzeteket is végig lehet venni és közösen megoldást találni az igényeitekre, valamint a mai igencsak változatos étrendek és ételallergia variációk útvesztőjében megtalálni a kiutat.

Cseppet sem kényelmes mindenkinek az étkezési igényét fejben tartani a nap főszereplőinek, természetesen ezt is rábízhatjuk a sokat látott rendszer-szemléletű és pontos szakembernek.

Szólj hozzá!